Wij als Anthé-kappers werken met een uniek concept, namelijk meerdere zelfstandige ondernemers onder één dak. Ieder van ons is uniek en allemaal zijn we even enthousiast. Deze positieve sfeer zult u als klant dan ook zeker ervaren.

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel en met onze ruime openingstijden kunt u altijd wel een plekje vinden om bij ons even heerlijk te ontspannen en tijd voor jezelf te maken. Ook heeft u als klant zelf de keuze welke haarstylist(e) u kiest, doordat we allemaal ons eigen telefoonnummer hebben kunt u direct een afspraak maken met de gewenste haarstylist(e).

De mannen mogen daarentegen ook zonder afspraak. Vind u het prettig om wel een afspraak te maken of heb je een voorkeur voor een haarstylist(e) dan kan dat natuurlijk ook.

We blijven ons ontwikkelen in ons vakgebied. Dat bied uitdaging en op die manier kunnen we blijven vernieuwen. We vertalen de trends van de catwalk naar commercieel mooi draagbaar haar want dat is wat we onze klanten ook echt willen bieden.

Uiteraard maken wij ook gebruik van social media. Op facebook plaatsen we de laatste nieuwtjes en acties, ook delen we onze resultaten door middel van leuke voor en na foto’s te posten op facebook en instagram. Hierdoor krijgt u een goed beeld van onze creativiteit. wellicht kunt u hier ook inspiratie uithalen voor een nieuwe look . Benieuwd naar onze creaties ga dan naar galerij. Of neem eens een kijkje op facebook en instagram.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze kapsalon!